top of page

BOTIGUERS

On hi ha comerç, hi ha vida.

L'associacionisme és un mitjà d'unir esforços per aconseguir nous objectius.

Junts, som més forts. L'Associació de Comerç de Puigcerdà uneix l'esforç de tots els seus associats per mantenir la competitivitat i demostrar la qualitat de la seva oferta. A més, canalitza les demandes dels associats davant les institucions i ajuda a obtenir ajuts econòmics i assessorament professional.

 

La diversitat de les activitats associades enriqueix el nostre ampli patrimoni comercial, el patrimoni de Puigcerdà gràcies a l’amplíssim centre comercial a cel obert del que es disposa i que ens permet diversificar la nostra activitat i reforçar els plans d’accions comercials per dinamitzar el sector. Mostrar una imatge de comerç modern, renovat i actualitzat ens aproparà més al client i ens facilitarà a mantenir-nos i a progressar adequadament. Fomentar la inactivitat o creuar-nos de braços esperant que tot torni a ser el que era sense fer res no ens ajudarà.

MOTIUS PER ASSOCIAR-SE

PER TU

D'una banda una de les nostres principals tasques és augmentar el vostre volum d'ingressos, per això organitzem diversos actes al llarg de l'any. D'altra banda estem en contacte amb l'Ajuntament de Puigcerdà per millorar serveis i infraestructures de la vila que facilitin la vostra tasca. EL nostre treball consisteix en què els comerciants obtinguin tots els serveis i avantatges que necessitin.

PEL SECTOR

En els últims anys ha hagut un canvi de costums per part dels consumidors per la implantació de grans superfícies el que ha provocat una gran crisi per a molts sectors comercials. Amb tots aquests problemes per al petit comerç, l'única opció és l'associació de comerciants la unió ens permet ser més forts davant l'administració. L'objectiu principal és disminuir els riscos dels comerciants del poble i per a això tramitem i ajudem a la consecució d'ajudes, subvencions,

etc.

 

PEL POBLE

Som una associació que volem participar en la presa de decisions de tot el que afecti a Puigcerdà. Per aconseguir el millor per al poble i els seus habitants volem que les nostres idees i suggeriments siguin recollides per l'Ajuntament de Puigcerdà, la Cambra de Comerç de Girona i altres organismes com per exemple en temes de neteja, seguretat, etc.

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black
bottom of page